Μπουγάτσα

Μπουγάτσα

Το κλασικό είναι πάντα καλύτερο

online delivery

Post-it-Banner

Το Σπιτικό Μπουγάτσα Frozen Yogourt Τοστ Κρέπες Choco Kebap Καφές

Οδηγός Ξάνθης

Πραγματικά αξίζει να επιβραβεύουμε κάποιες προσπάθειες που γίνονται και είναι προς θετική κατεύθυνση. Μια τέτοια προσπάθεια που αξίζει συγχαρητήρια είναι αυτή που γίνεται από τον Οδηγό Ξάνθης. Ένα ηλεκτρονικό μέσο της περιοχής μας που μοιράζει άφθονη και χρήσιμη πληροφορία στους χρήστες – επισκέπτες του. Ένας ηλεκτρονικός οδηγός ο οποίος ξεφεύγει από το τετριμμένο παραδοσιακό στυλ των ειδησεογραφικών blog, ή το κλασικό καλούπι των επαγγελματικών καταλόγων. Έχει το δικό του ύφος και συνδυάζει όλη την πληροφορία που χρειάζεται κανείς. Διαθέτει επαγγελματικό περιεχόμενο με παρουσιάσεις επιχειρήσεων και επαγγελματιών του Νομού, τουριστικό ένθετο με πληροφορίες εικόνες και βίντεο από όλη την περιοχή της Ξάνθης, φοιτητικό κομμάτι με χρήσιμες πληροφορίες προς τους φοιτητές, ειδήσεις όλων των ειδών με γεγονότα που αξίζουν την προσοχή μας από όλο τον κόσμο, αγγελίες οποιουδήποτε περιεχομένου, χρήσιμα τηλέφωνα και συνδέσμους της περιοχής καθώς και όλα τα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία του Νομού Ξάνθης.

Έτσι όπως ήταν φυσικό το Ηλεκτρονικό αυτό πόρταλ της περιοχής της Ξάνθης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού αμέσως, αφού συνδυάζει αυτή την πολυποικιλότητα στο περιεχόμενό του σε συνδυασμό με την αξιόπιστη και πάντα ενημερωμένη πληροφορία του. Η αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα του το έχει κατατάξει στους κορυφαίους ιστότοπους με παρόμοιο περιεχόμενο σε πανελλαδικό επίπεδο, και αυτή είναι και η μεγάλη επιτυχία του. Μπορεί κάλλιστα να χαρακτηρισθεί ως η βασικότερη πηγή πληροφορίας για οτιδήποτε ενδιαφέρει τον επισκέπτη στην Ξάνθη και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού.

Οι υψηλές θέσεις του στα αποτελέσματα των αναζητήσεων των μηχανών αναζήτησης (google, yahoo, bing) ιδιαίτερα στο επαγγελματικό του περιεχόμενο, το έχουν κατατάξει στην κορυφή των ηλεκτρονικών οδηγών για την περιοχή της Ξάνθης μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ξεπερνώντας γνωστά παραδοσιακά παρόμοιου τύπου site τοπικής αλλά και πανελλαδικής εμβέλειας με πολλά περισσότερα χρόνια λειτουργίας. Αυτό εξάλλου το μαρτυρά και το feedback που εισπράττει και επεξεργάζεται από τους καταχωρημένους επαγγελματίες, με πολλές θεάσεις έκαστος και επιβεβαιωμένες κλήσεις τηλεφωνικές και επισκέψεις στις επιχειρήσεις τους. «Αυτό άλλωστε είναι που δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας είναι η ανταπόκριση που εισπράττουμε από τον κόσμο» υποστηρίζει ο υπεύθυνος διαχείρισης του ιστότοπου.

Όλα αυτά δεν συμβαίνουν τυχαία, γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όταν χτιζόταν ο ιστότοπος αυτό που είχε σαν στόχο ήταν να παρουσιάζει φιλικότητα στο χρήστη – επισκέπτη, εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενό του για να μπορεί ακόμα και ο χρήστης με τις λιγότερες γνώσεις στο διαδίκτυο να μπορεί να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει, καθώς και πληροφορία που μπορεί να προσφέρει αυτά που ο επισκέπτης αναζητεί. Όλα αυτά συνδυάστηκαν αρμονικά σε πολύ μεγάλο βαθμό και για το λόγο αυτό η επιτυχία ήταν αναμενόμενη. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τη «δουλειά» που έγινε στο νευραλγικό κομμάτι των αναζητήσεων. Εκεί ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες που απαιτούνται για να είναι ένας ιστότοπος φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης, ώστε να παρουσιάζεται σε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα των αναζητήσεων.

Αυτά τα λίγα λόγια για τον πληρέστερο από πλευράς υλικού ως προς το περιεχόμενό του, φιλικότητας ως προς την χρήση του, αξιοπιστίας ως προς την ενημέρωσή του και επισκεψιμότητας ως προς την ανταπόκρισή του ηλεκτρονικό οδηγό του Νομού Ξάνθης, τον Οδηγό Ξάνθης. «Οδηγός Ξάνθης … για ό,τι ψάχνεις»

              Bottom-Banner

Developed by Netcreation

Που θα μας βρείτε

address  Δημοκρίτου 4 - Ξάνθη
phone2 25410 66969

Whats up 6985 023 966

email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

map  Δείτε μας στο Χάρτη

Scroll to top